Vest o napadu koji je juče doživela Snežana Dakić uznemirila je mnoge, a voditeljka se još sinoć oglasila porukom da je povreda uspešno sanirana. Ona je zadobila udarac kamenom u glavu i prevezena je u Urgentni centar. Kako je rekla u svojoj prvoj poruci, napadača ne poznaje a misli da ga je iznervirao "miris njenog parfema."

Snežana  se oglasila danas ponovo na svom Instagram nalogu, sa željom da se zahvali svima, jer joj je stiglo  mnogo poruka prijatelja, poznanika, kolega i pratilaca sa pitanjem kako je od jutros.

"Od jutros sam dobro, ništa me ne boli, rana je ušivena još sinoć na Urgentnom centru, izgledalo je malo dramatično zato što je šikljala krv iz glave dok nismo stigli do bolnice", rekla je Snežana. Nju je sinoć gađao kamenom nepoznati prolaznik.

Ona naglašava da je zahvalna što je imala sreće, što joj nisu nanete teže povrede, što nije taj kamen pogodio u oko ili čelo, što joj nije život ugrožen. Prema njenim rečima, prvi put u životu je videla napadača, čak misli da možda u pitanju mentalno obolela osoba za koju je pitanje da li čak ima i adresu ili je beskućnik.

JUTRO POSLE STRAVIČNOG NAPADA: Evo kako se oseća Snežana posle ušivanja glave Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna