Mnoge žene svoje venčanje pamte kao jedan od najlepših dana u životu. Ipak, Jelena Bačić Alimpić se nerado seća dana kada se zavetovala na večnu ljubav.

Nekada omiljena televizijska voditeljka, danas još uspešnija spisateljica, skoro tri decenije je u skladnom braku sa Miroslavom Alimpićem, istražnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu. Oni se vole kao prvog dana, a njihovo venčanje je proteklo uz niz poteškoća. Problemi su počeli od samog početka. Naime, kako je Jelena ispričala u emisiji "Od A do Da", matičar je došao pijan.

 "Matičar je kada nas je venčao pred svim gostima počeo da peva ‘Ljubav, ah ljubav‘. Gostiju nije bilo puno, oko šezdesetak rodbine i prijatelja. Građansko venčanje na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo je u 19 sati, a onda oko 22 sata mi je prišao prijatelj mog oca, koji je iz Mađarske tada došao novim Mercedesom e klase i pitao me: "Sunce je l' to meni neko preparkirao auto?". Meni tog trenutka pada klapna, završava se svadba jer istog sekunda shvatam da je čoveku neko ukrao auto. Tako da se tog 12. marta 1994. ne sećam baš sa radošću - rekla je Jelena kojoj je venčanje proteklo u znaku skandala.

"Venčanica je bila zaista lepa, korset optočen biserima, a donji deo sav od tila, a frizura je bila skromna", prisetila se Jelena.

Na pitanje šta smatra ključnim za skladan odnos sa partnerom, Jelena je izdvojila međusobno poštovanje.

"Poštovanje i ljubav su na prvom mestu. Kada sa nekim provedete više od dve decenije, doživite lepe i ružne stvari, srećna i nesrećna vremena, podelite radost i tugu, imanje i nemanje, shvatite da je sve uzalud ako vas osoba sa kojom živite i imate decu ne poštuje. Moj suprug i ja pre svega poštujemo jedno drugo kao ličnosti, a potom i naše izbore i interesovanja, iako smo veoma različiti", rekla je spisateljica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna