Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PATILA SAM I PLAKALA, A PORODICA I PRIJATELJI SU MI POMOGLI: Dragana Katić o teškim životnim momentima

Voditeljka suze ne smatra znakom emotivne slabosti.

 Sinovima Dragane Katić izgorela kuća na Senjaku Izvor: Youtube/Printscreen/Grand News Tv Grand

Knjige pozitivnih afirmacija, motivacioni govornici i internet učitelji u samo nekoliko koraka nude recept za sreću. FIlizofija pozitivnog načina razmišljanja ima brojne pristalice, ali voditeljka Dragana Katić smatra da je svaku emociju treba iživeti.

"Javne ličnosti imaju običaj da kažu ‘divno se osećam, budi pozitivan'... Ja nisam pristalica te ‘filozofije'. Mislim da ćeš više pomoći nekome ako kažeš da si imao loše momente u životu i otkriti kako si iz njih isplivao, nego što ćeš slediti američku lajfkouč školu", tvrdi voditeljka koje probleme rešava zdravim mislima.

Možda će vas zanimati

"Insistira se na tome da pošto-poto budeš pozitivan i da sa osmehom izgovoriš da, daleko bilo, imaš tešku bolest, ali ćeš sve rešiti pozitivnim mislima. Problemi se rešavaju zdravim mislima, a zdravo je biti i tužan i srećan. Svaku emociju treba iživeti. Nikada nisam krila osećanja pred bliskim ljudima, ali u javnom ispoljavanju uvek sam imala meru", kaže za "Hello!" Dragana Katić koja je u teškim životnim momentima snagu pronalazila u okruženju.

"Patila sam i plakala kad sam osećala potrebu, porodica i prijatelji su bili tu da mi pomognu ako mogu, a kad bih došla da radim, morala sam da na sve to zaboravim. Srećom, moj posao je takav da, koliko god da ti je teško, do te mere uđeš u film da privremeno zaboraviš na sve drugo. Kao kad danima kašlješ, a onda bez problema odradiš emisiju, da bi, čim se snimanje završi, nastavio da kašlješ. Nije to stvar profesionalizma, već činjenica da posao jako voliš i znaš da moraš da ga uradiš kako treba, pa se mozak sam prebacuje na drugu frekvenciju. Nema tu nikakve mistifikacije", bila je iskrena voditeljka. 

Možda će vas zanimati

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije