Javnost je šokirala vest da je Nikola Rađen, navodno, pretukao svoju devojku Milicu Ristić. Par se nekoliko sati nakon nemilog događaja oglasio zajedničkim saopštenjem u kom su demantovali da je došlo do sukoba.

"Želeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta", naveli su Milica i Nikola u saopštenju i istakli da zajednčki život nastavljaju:

"Razmirica je bilo ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica", poručili su Nikola i Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna