Nakon nekoliko meseci nagađanja Nikola Rađen i Milica Ristić vezu su potvrdili u avgustu 2021. godine. Pevačica je tada objavila njihovu zajedničku fotografiju, i činilo se da im cvetaju ruže. Bivši vaterpolista nije skrivao koliko je srećan,  pa je zajednički život bio logičan sled njihove ljubavi.

"Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo", rekao je nedavno Rađen za "Informer".

 Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" isticala je da je vezu s Rađenom započela tek nakon njegovog razvoda od Ane Kokić.

"Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. Volimo se i lepo nam je", rekla je Milica jednom prilikom, koja je Nikolu upoznala sa roditeljima koji su ga, kako je naglasila lepo prihvatili.

I dok su svi iščekivali da bivši vaterpolista zaprosi svoju izabranicu, kao bomba je odjednula vest da ju je pretukao. Kako se navodi Milica je policijskoj patroli ispričala da ju je nakon kraće rasprave Nikola, pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu.

Milica ima 30 godina, diplomirani je ekonomista i bavi se pevanjem.

Instagram/Milica Risitic Milica Risitić devojka Nikole Rađena

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!