Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen, osim zbog uspeha koje je godinama nizao u svetu sporta, javnosti je zanimljiv i zbog privatnog života. Od pevačice Ane Kokić se razveo nakon decenije braka, ali su jedan od retkih parova koji su uspeli da zadrže korektne odnose. Rađen je jednom prilikom za domaće medije otkrio da će s bivšom ženom zauvek imati posebnu vrstu veze.

"Ona će uvek imati posebno mesto u mom srcu jer je majka moje dece. Tako da tu nema dileme", rekao je Rađen koji iz braka s pevačicom ima dve ćerke, Ninu i Teu, o kojima se zajedno brinu. Iako retko govori o svojim naslednicama, vaterpolista je napravio izuzetak u emisiji kod Aleksandre i Boška, pa je otkrio koja je nasledila od njega talentat za sport.

"Moram da priznam da sam baš slab na ćerke. Možda je glupo kada otac kaže da je ponosan na svoju decu, ali ja zaista jesam. Vredne su obe, dobre u školi. Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide. Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula",  iskreno je pričao o naslednicama.

Inače, Nikola je odnedavno u vezi s mladom pevačicom Milicom Ristić. 

 Izvor: Lepa&Srećna