Kantautorka Kristina Kovač, ćerka Kornelija Kovača i članica dua "K2" koji je činila sa svojom sestrom Aleksandrom, pre tri godine odlučila je da potraži bolji život u dalekoj Švedskoj. Najvažnije joj je da su uz nju je ćerka Tara i emotivni partner, zajedno guraju napred i zadovoljna je onim što je postigla. 

"Sretna meni godišnjica, treća po redu! Pre tačno tri godine, očiju punih suza, sela sam na autobus, pa na jedan, drugi, treći, pa četvrti voz, u potrazi za boljim životom i našom svetlijom budućnošću. Rešena, uzbuđena, odlučna i prestravljena. Mnogo toga što sam htela, uspela sam. Mnogo toga što hoću, još nisam. Ali čist vazduh (i bukvalno i metaforički rečeno) je tu, deo svakog našeg dana, deo naših života", započela je svoju ispovest Kristina i dodala da je njena ćerka mnogo toga naučila.

"Taru sam videla u Kulturami kad je imala 4-5 godina. Evo je. Naučila da svira gitaru, peva kao duša, planira da upiše Kulturama gimaziju za par godina, a zatim najprestižniju višu školu za kompozitore savremene pop muzike u Švedskoj, Musikmakarna. Videćemo, ali ide u dobrom pravcu", napisala je Kristina na Instagramu i otkrila je i da li joj je muzika i dalje u prvom planu:

"Imam odličan posao u kom me stalno guraju naviše. On radi ono što voli, biće i bolje kad to bude za stalno i kada pokrene sopstvenu priču. Muzika je za sada kolateralna šteta, skrajnuta sa strane, jer... joj još nije vreme. Ona je moja ljubav i zahteva energije, snage, vremena. Biće. Nemam nikakve sumnje da će biti. Sve u svemu, bila sam spremna na apsolutno sve, a dobila mnogo više od toga. Da, hoću još, hoću bolje i više, ali... šta je tu novo? Ma, čestitam ja sebi još jedared, ljudi, kad ja emigriram, tu trava ne raste", završila je Kristina Kovač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna