Velika bura koja je nastala nakon što je Kristina Kovač objavila sliku sa godišnjeg odmora još se ne stišava.

Naime, pevačica se tada slikala sa ćerkom, u opuštenom, "morskom" izdanju a mnogi komentari na Instagramu pa i neki portali su je gotovo postavili na "stub srama" što joj se vidi izrastak, a na licu bez šminke dosta bora.

Žene su burno reagovale i mnoge poznate dame skočile su u odbranu prava na slobodu, prava da budu ofarbane ili neofarbane, našminkane ili bez ikakvog mejkapa. Između ostalih, svoje slike bez šminke su objavile i Ida Prester, Jelena Đoković i mnoge druge. Uz svoju je Ida napisala i ovo: "Mi smo žene, a ne lutke. Dosta degradacije". Anđelka Prpić je uz svoju dodala i haštagove #PrirodnaŽena i #VolimPrirodnuŽenu.

Samo nekoliko dana kasnije, Kristina je dala novi pečat ovom talasu na društvenim mrežama. Naime, ofarbala se, objavila sliku i dodatno razjasnila svoj stav. Uz duhoviti komentar "Kristina Kovač se ofarbala, Srbija može da odahne", ona je naglasila i svoju poentu da nije bitno kako žena izgleda već je važno njeno pravo da bude našminkana, frizirana i obučena onako kako to ona želi i kad ona to želi. 

Nisu, dakle, na tapetu ni one koje se farbaju, zatežu lice da im se vide bore i šminkaju se koliko one to žele. Njena slika sa izrastkom bila je, prosto, trenutak na godišnjem odmoru, kad nema običaj da se farba.

U svom duhu, ona je objavila i stori sa Instagram profila Gorana Bogdana koji joj je, takođe, uputio podršku. Zgodni glumac joj na slici šalje i poljubac, a kako kaže Kristina, dobila je mnogo komentara u stilu "blago tebi".

Izvor: Lepa&Srećna