Selin Dion bori se sa zdravstvenim problemima zbog kojih je morala da odloži svetsku turneju. Kanadska pevačica se već mesecima leči, a oporavak traje duže nego što je očekivala. Selin se svojim obožavaocima obratila na Instagramu emotivnim snimkom.

"Veoma mi je žao što još jednom moramo da promenimo planove za turneju. Prvo smo morali da odložimo koncerte zbog pandemije, a sada zbog mog zdravstenog stanja. Nažalost, neki će biti i otkazani. Dobra vest je da se osećam malo bolje, ali sve se odvija jako sporo, što je za mene zaista frustrirajuće. Idem na terapije, uzimam lekove, slušam doktore… Ne mogu da dočekam trenutak kada ću ponovo stati na binu, ali za to moram da budem u vrhunskoj formi. Jednostavno, još nisam spremna. Vi zaslužujete da vam se na nastupima predajem cela",  rekla je Selin koja se u nekoliko navrata borila sa suzama.

"Znam da ste me dugo čekali i zaista cenim vašu lojalnost. Činim sve da se vratim na nivo na kom sam ranije bila, kako bismo se što pre ponovo videli. Hvala vam na porukama podrške, na svemu", rekla je pevačica. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna