Voditeljka Ana Mihajlovski je juče doživela neverovatnu traumu, kada je vozač automobila udario njihovog psa i projurio. Voditeljka je u tom trenutku bila sa dve ćerkice i psom, a nemarni vozač je samo produžio.

"Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač 'dačije sandero' metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da ga stigne, ali nije uspeo", ispričala je Ana Mihajlovski kroz suze.

Da stvar bude gora, policajac im je rekao da je pas objekat i da je to samo prekršaj, te da će tražiti snimke okolnih lokala. Taj pas je deo porodice, a postavlja se pitanje ako je pas objekat, šta su deca? 

"Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi. Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti", kaže ona za "Blic", i dodaje će sama tražiti snimke sa lokala koji su se nalazili u okolini kako bi saznala ko je bio toliko nemilosrdan i pričinio štetu, a uz to nije stao ni da pomogne.

Izvor: Lepa&Srećna