Rad na seriji "Srećni ljudi" Zlata Numanagić smatra zlatnim periodom i u svom životu. Tada je bila uspešna u karijeri, a dogodila joj se i jedna nesvakidašnja ljubav. Čuvena Lola Golubović u trenutku najveće slave, kad je njen sin Fedor napunio 23 godine, imala je sreću da ponovo sretne prvu ljubav Đorđa Tokina, koji je u Beograd nakratko došao iz Amerike.

"Đorđe Tokin i ja smo se zavoleli kada samo bili suviše mladi i verovatno smo bili preterano zaljubljeni. On je osamdesetih godina otišao da živi u Ameriku. Nakon četvrt veka ponovo smo se sreli u Beogradu i otišli zajedno u Oklahomu. On je čovek kojeg sam zaista najviše volela u životu. U Americi smo bili godinu i po dana", rekla je za domaće medije Zlata koja je, uprkos svemu, zahvalna što je doživela ponovo takvu ljubav.

"On je tamo bio na doktoratu, a ja sam mu se pridružila kad sam završila snimanje. Nažalost, posle godinu i po Đorđe se razboleo i napustio nas je. “Dabogda imao, pa nemao” obično se koristi kao kletva, ali ja sam imala svoju bajku. Da njega nije bilo, ne bih verovala da prava ljubav postoji i u zrelim godinama. Pre njega sam mislila da ono što želim od života i ljubavi ne postoji, ali me je razuverio i pokazao mi da je sve moguće. Zauvek sam zahvalna zbog toga što sam imala", rekla je svojevremeno za Hello! glumica kojoj je jasno koliko je tada bila srećna kad god pogleda “Srećne ljude”.

"Ljubav sa Đorđem ispunjavala me je samopouzdanjem, suvereno sam vladala sobom i ulogom. Unutrašnji sklad presudan je za sve, pogotovo za glumca, jer ako u pozadini ima tuge, boli i neudobnosti u sopstvenoj koži, sve se očitava na licu. Jedan od razloga što ne volim da gledam sebe u ovoj seriji je što me ispunjava setnim uspomenama na period kad sam bila veoma srećna", iskrena je Zlata.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna