"I danas me tuge polome, i danas mi jednako nedostaje", reči su kojima Ana Nikolić opisuje žalost za ocem čija je prerana smrt zauvek obeležila svaki njen Uskrs. Danas se ona trudi da, zbog ćerkice Tare, ulepša praznike u domu, a s vremenom je, kako kaže, naučila da živi sa bolom.

Njegov odlazak bio je najteži period u Aninom životu. "Kada je doživeo infarkt, imao je 43 godine, skoro kao ja sada. Moja tetka, koja je zdravstveni radnik, reanimirala ga je i vratila mu funkcije srca. Bio je 23 dana u komi, iz koje se nikada nije probudio", ispričala je pevačica.

"Prespavala sam sve te dane. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali i da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore."

Na dan 11. maja, ona će obeležiti godišnjicu njegove smrti. "Tada sam ostala bez najveće podrške, oslonca i uzora", kaže Ana. Njegov gubitak ju je trajno promenio. "Prolazila sam kroz razne faze: nekada sam radila kao luda, nekada sam se zatvarala u sobu i danima plakala", priseća se. Radi oca nije se posvetila glumi koju je priželjkivala da studira.

"Nije on bio strog i nije kao da je hteo nešto da mi zabrani, ali meni je bilo dovoljno kad me pogleda, spomenem mu glumu, a on kaže - Ma, kakva gluma, vukovac si, studiraj nešto pametno", podsetila se Ana u emisiji Premijera Vikend specijal.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna