Pevačica Ana Nikolić je na ovaj dan, 9. juna već godinama neutešna. Ovaj dan za nju predstavlja veliku žalost i sećanje na pokojnog oca.

Danas je posebno tužna i emotivna, a sve to zbog činjenice da bi njen otac danas napunio 67. godina. Pevačica je na svom Insatgram profilu objavila emotivne fotografije iz porodičnog albuma i svoju bol je podelila sa svojom vernom publikom.

 U opis objave je stavila reči koje kidaju srce: "Srećan ti rođendan tata...Volimo te Tara ja ... nedostaješ... zauvek ....08.06.1954."

Ani je očev odlazak veoma teško pao, što nikada nije ni krila. Setnim i najlepšim rečima se uvek seti njega, a evo šta njeni najbliži kažu o njenoj boli.

"Znam da se Ana tad promenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinelo njenoim sazrevanju i daljim odlukama u životu. Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gde jeste - rekla je ona svojevremeno", govorila je svojevremeno njena prijateljica Ana Stojančićević za emisiju "Premijera".

Izvor: Lepa&Srećna