Pevačica Ana Nikolić je oduvek bila ekstrovertna ličnost, koja je svojim potezima i izjavama privlačila pažnju mnogih. Od turbuletnog braka, još turbulentnijeg raskida istog, pa sve do velike kilaže koju je imala i izjava koje su zaživele među publikom, a neke od njih su postale i interne pošalice.

Ana Nikolić je pored svega jedan veliki umetnik koji svojim pesmama i spotovima šalje poruku, iskazuje svoju bol kroz njih i svaku emociju koju u tom trenutku oseća.

Bilo da je u pitanju sreća, zadovoljstvo ili neizmerna tuga, pevačica svaki put to iskaže na jedan kreativan način. Tako je i ovoga puta bilo, a Ana Nikolić je izabrala da bol prikaže jasnom porukom.

Ove fotografije je objavila na svom Instagram profilu i poslala jasnu poruku, a to je da je veoma ranjiva osoba. Zamotana oko glave sa belom maramom i krvavom ranom ispod gruni, Ana Nikolić je oduševila publiku i sve zasenila svojom idejom i energijom koju je prenela.

"Hvala vam svima koji ste noćas stvarali magiju. Volim vas, bez obzira što to nekada ne izgleda tako", poručila je Ana Nikolić.

Izvor: Lepa&Srećna