Uskrs se tradicionalno obeležava u krugu porodice uz mnogo radosti i smeha. Voditeljka Sanja Marinković dan će provesti sa svojim najmilijima, ali otkako joj je na izmaku 2020. godine preminuo otac, praznici za nju više nisu isti.

 Nakon samo osam nedelja borbe sa opakom bolešću njen otac za koga je bila izuzetno vezana, je preminuo. Odlazak životne podrške ostavio je veliku prazninu u Sanjinom srcu.

"U vreme praznika nedostaju mi oni koji su moju porodicu zauvek napustili. Moj tata je u maniru dobrog domaćina bio zadužen za poštovanje tradicije i svih običaja i moja mama se uvek oslanjala na njegovu požrtvovanost. Nedostaje nam svakim danom sve više i nije istina da vreme leči rane na srcu i u duši, naprotiv. Ovog proleća ćemo svi biti na drugom kraju Evrope, neko u Londonu, neko u Austriji, neko u Zemunu, ali tu su telefoni i aplikacije za brzu i laku komunikaciju", rekla je za "Pink" Sanja.

Voditeljka je svojevremeno ispričala kroz kakvu agoniju je prošla kada je saznala da joj je otac bolestan.

"Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca", ispričala je za domaće medije Sanja koja je pokušala da pomogne ocu na sve moguće načine da se izleči.

"Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata. Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo", otkrila je Marinkovićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

.