Marina Tucaković preminula je nakon duge i mukotrpne borbe sa opakom bolešću, 19. septembra 2021. godine. Neutešni Marinin sin, Milan Radulović Laća teško se nosi sa ovim velikim gubitkom. Majka mu neizmerno nedostaje, a najviše hrana koju je sa puno ljubavi pripremala.

"Hrana. Pošto je ona kuvala nenormalno, bila je jako dobra kuvarica. To se spremalo za puk vojske. Kada se probudim ujutru, to je mamin ručag, prebrac, hrana... A van toga glas i pogled. Njene oči. Ne ni zagrljaj, ne ni dodir. Ali njene oči koje su i poslednja slika koju pamtim pre nego što je hospitalizovana. Imala je neke zanimljive, zelene oči. I glas", rekao je Laća u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji. On se priseća i poslednjeg trenutka koji ji je proveo sa majkom.

"Poslednji trenutak je bio upravo taj pogled. Kada su je stavili na kolica i odveli. To je bio taj pogled izgubljenost. Ne sećam se šta mi je poslednje rekla",  izjavio je Radulović suzdržavajući suze.

"Ima možda nešto što sam dužan da joj uradim i trudim se. Fali mi taj dnevni trenutak, koji je banalan. Ona me je zvala po deset puta dnevno, bila je taj tip majke i to mi fali", otkrio je Laća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna