Glumica Lidija Vukićević važi za damu kojoj je teško skinuti osmeh s lica. Uvek je raspoložena, pozitivna, a ni najveći životni izazovi je nisu pokolebali. Period nakon razvoda, kada je deset godina bila bez posla, nije uticao na to da odstupi od svojih stavova i uverenja.

"Gluma nije moj život, ona je deo mog života. Najbitnije mi je ono što mi je u kući. Verovatno sam zato i opstala, nisam imala velike uspone i padove, nisam deset godina radila nakon što sam se razvela, ali mi to nije bilo važno. Igrala sam u pozorištu, zarađivala od predstava i bilo mi je važno da sa svojom decom mogu pristojno da živim. Nisam se osećala manje vrednom što se nedeljom uveče ne pojavljujem na televiziji", rekla je nedavo glumica za "TV Ekran" a sada i priznala koja je to jedina stvar koja ju je slomila

"Glavna tajna mog izgleda je taj optimizam, zdrav duh i to što nikada nisam sebi dozvolila, i onda kada sam bila najpoznatija glumica stare Jugoslavije, ‘da odem od sebe‘. To je ono što sam poželela i ljudima, to znači da ne može ništa da vas izmesti, ne znam kakva popularnost. Bilo je i uspona i padova u mojoj karijeri, radila sam i nisam radila, ali uvek sam ostajala ista. Dešavalo se i po deset godina da ne radim, ali ni to nikako nije moglo da me slomi. Mene je slomio gubitak roditelja", rekla je za "Blic" Lidija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna