Glumicu je jedan trenutak nepažnje mogao mnogo da košta! Lidija Vukićević doživela je peh na "daskama koje život znače", ali je poput pravog profesionalca nastavila da glumi kao da se ništa nije dogodilo. O ovoj situaciji koja je mogla da se završi kobno, a koju je prebrodila uspešno, Lidija je govorila prvi put.

"Jednom sam pala na sceni kada sam igrala "Koštanu" na jugu Srbije. Pošto mi stalno menjamo scenu kada gostujemo, onda se, naravno, desi da pogrešimo izlaz. Ja sam imala dve brze promene kostima, pa sam umesto u garderobu, od šest izlaza na sceni, odabrala pogrešan i uletela na spiralne stepenice, koje vode ka ložionici! Bukvalno sam tako pala da sam se složila dole! Razbila sam koleno, to je toliko krvarilo, ali, kao svaki glumac, profesionalac, koji hoće da istera do kraja, ja sam sa tako krvavom nogom završila predstavu", rekla je glumica  za "Alo!" kojoj je ukazana lekarska pomoć.

"Jedva sam je vukla, da bi me tek posle odvezli u Hitnu pomoć. Previjali su me, bilo je skroz odrano, hvala Bogu, nisam imala prelom. Ovo je zaista moglo pogubno da se završi, srećom nije. To mi je najveći peh na sceni gde sam stvarno pala i razbila se, ali, dešavaju se takve stvari. Dobro sam prošla", rekla je glumica. 

Izvor: Lepa&Srećna