Modu golog trudničkog stomaka maksimalno naglašenog u večernjim haljinama, u poslednje vreme, promoviše najviše Rijana. I druge dame znaju da maksimalno vizuelno naglase svoju trudnoću, ali obično to čine pripijenim materijalima i uskim krojevima.

Međutim, sad se Rijani pridružila i Adrijana Lima, koja već neko vreme koketira sa kratkim bluzama, a nosi isključivo tesne haljine i suknje. Ovoga puta, ogolila je ceo stomak, a "krivac" je Aleksandar Vang, dizajner čiju je kreaciju nosila.

Gornji deo ima vrlo otvoren dekolte, a svi rubovi su oivičeni kratkim karnerićima. Zbog njih je i stomak manekenke maksimalno naglašen.

adrijana lima goli stomak
Profimedia 

Haljina je kratka, tek nešto malo pokriva zadnjicu, a stilizovana je uz nabrane čizme do iznad kolena. Komentari su usijani i maksimalno podeljeni - dok jedni kažu da može da nosi šta god poželi, drugima je čitav prizor degutantan. Sećaju se da bivša srpska snajka nije gajila taj stil dok je bila udata za Marka Jarića. Šta vi kažete?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna