Plavuša se odlučila za crnu haljinu, a crnka za najmoderniju nijansu plave za jesen / zimu 2019. godine, piše Lepa & Srećna.

Obe su bile na svoj način izazovne!

Adrijana Lima se odlučila "petrolej" plavu toaletu pripijenu uz telo, sastavljenu od uskog bodija i providne jednostavne haljiine dugih rukava.  Ova čudesna nijansa, poznata je pod nazivima "verde-azulado", "bleu canard" ili "teal blue". Nije ni čudo, jer ova boja fantastično ističe oči lepe manekenke.

Hajdi Klum je svojom crnom svetlucavom kreacijom napravila omaž osamdesetim godinama prošlog veka, uz izdignute naramenice i naglašen dekolte. Plavuša u crnoj večernjoj haljini? Neko će reći - već viđeno, drugi će reći - nikad demode. 

I jedna i druga bile su potpuno u svom elementu, a kako se pozira pred objektivima svetski poznatih fotografa i paparacija koji su se okupili pred dodelu MTV  nagrada 27. avgusta 2019. godine, pogledajte u galeriji slika!

GALERIJA SLIKA

LepaiSrecna Crveni tepih pred dodelu MTV nagrada 2019. godine bio je pozornica za provokativne večernje haljinje, ali dve manekenke su ga pokorile jednostavnim stajlingom!