Da vreme ne leči sve rane, dokazuje i folk pevačica Rada Manojlović. Ona je bez majke Mirjane ostala kada je imala samo 19 godina, a nema dana da je se ne seti. Taj period života joj je najteži, a bol je potisnula kako bi mogla da funkcioniše.

"Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane", priznala je pevačica koja je zahvalna što je imala priliku da se od majke oprosti.

"Zahvalna sam Bogu što se sve desilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osećala da sam negde radila dok je ona napuštala ovaj svet. Jedina uteha mi je to što sam bila uz nju u poslednjim momentima. Te slike ne mogu da izbacim iz glave i samo ljudi koji su doživeli nešto slično mogu da me razumeju. kada krenem da razmišljam o mami, uhvati me tuga, depresija i crne misli. Zato se trudim da ne razmišljam. Ubedila sam sebe da je moja mama negde na putu i pravim se da smrt ne postoji. To je za mene jedini način da živim sa tim", rekla je jedom prilikom za "informer" pevačica koja nije krila da joj je jako teško palo što je samo deset dana nakon majčine smrti morala da peva.

"Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: "Idi pevaj". Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada", završila je Rada.

Pevačica je izuzetno vezana za oca Radeta koji u njenom životu zauzima posebno mesto. Kad god nema nastupe, Manojlovićeva voli da provodi svaki slobodan trenutak sa njim i sestrom u rodnom Četerežu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna