Slavnu manekenku Adrijanu Limu (36) slobodno možemo nazvati kraljicom rizičnih haljina.

Brazilska lepotica često se na svečanim događanjima pojavljuje u modelima s vrlo visokim prorezima u kojima do izražaja dolaze njene fantastične noge.

Tako je i za premijeru filma "Burning" održanu u sklopu 71. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu odabrala satensku haljinu Alberte Fereti s prorezom koji je sezao iznad bedara.

PROČITAJTE JOŠ: NI ZABRANE NISU POMOGLE! PENELOPE KRUZ ZASENILA SVE DAME NA CRVENOM TEPIHU: crna seksi haljina osvojila i Kanski festival i ceo Internet (FOTO)

Šetanje po crvenom tepihu u ovakvim modelima haljina često prouzrokuje male modne neugodnosti u kojima se otkrije previše i mnoge poznate dame već su pokazale da ih jednostavno ne znaju nositi, ali među njima nije Adrijana koja je odavno svladala umetnost kretanja u riskantnim haljinama.

PROČITAJTE JOŠ: Tajna savršenog izgleda zgodne manekenke: 3 stvari koje uvek radi Adrijana Lima

Bez problema je odradila poziranje na crvenom tepihu i još jednom sve podsetila zašto je i u 36. godini života opasna konkurencija znatno mlađim kolegicama manekenkama.

Pogledajte u galeriji slike ove riskantne haljine Adrijane Lime!

Tekst: D.Š.

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Adrijana Lima u seksi haljini koju ne bi smela da obuče baš svaka žena - pogledajte kako je zablistala na crvenom tepihu!