Članira grupe "Hurricane" Ivana Nikolić tek što je priznala da mašta o venčanju i potomstvu jer, kako je rekla, voli decu i brak, otpočela je zajednički život s Andrejom Bajecom, sa kojim je tek tri meseca u emotivnoj vezi.

Kako izvor blizak paru ideja o njihovom zajedničkom životu bila je baš Andrejeva, a Ivana je jedva dočekala.

"Njihova veza počela je onog dana kada su se upoznali. Kliknuli su na prvu loptu i od tog dana se ne razdvajaju. Dogovorili su se da vezu drže u strogoj tajnosti, ali im je vremenom postalo vrlo naporno da se nalaze na tajnim lokacijama, kriju svaki svoj korak i skraćuju vreme koje bi provodili zajedno. Posle tri meseca ljubavi, Andrej je predložio Ivani da se useli kod njega. Iako nije očekivala takvu ponudu, prihvatila je bez razmišljanja",  navodi izvor za Alo! i ističe da je ovaj korak samo učvrstio njihovu ljubav.

"Oboje su osećali pritisak i negativnost zbog tajne veze i nemogućnosti da potpuno uživaju jedno u drugom. Ivanino useljenje ih je potpuno zbližilo i veza je konačno ozvaničena. Bude se zajedno, doručkuju zajedno, legnu zajedno, što je jako važno za njihov odnos. Da nije toga, ne bi mogli da opstanu zbog poslovnih obaveza koje imaju tokom dana. Do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo, a osim što uživaju sami, često ugoste zajedničke prijatelje kojima liče na mladi bračni par, a ne na dečka i devojku koji su tek nekoliko meseci zajedno", kaže izvor, koji tvrdi da Bajec poseduje jedan od najluksuznijih stanova u centru grada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna