Andre Agasi i Bruk Šilds venčali u se 1997. godine, a razveli samo dve godine kasnije. Glumica je o ovoj ljubavi retko govorila, a u svojoj autobiografiji je priznala da joj je odmah bilo jasno, da je brak sa slavnim teniserom bio greška.

"Odmah sam znala da je brak bio greška. Retko smo se viđali u to vreme. Ja sam radila na svojoj seriji, on je igrao turnire. Kada bi izgubio, izolovao se od mene, a nakon toga odmah krenuo na drugi turnir. Udaljavali smo se jedno od drugog", napisala je glumica i istakla da je bivšeg supruga u svemu podržavala.

"Priznao mi je da je prvu polovinu naše veze bio zavistan od metamfetamina. Ja sam bila ta koja ga jeu svemu podržavala, i kad je priznao da je ćelav i da nosi perike, zašto ga onda i u toj situaciji ne bih podržala? Nisam imala pojma o tome. Danas se pitam: 'Bože, nakon svega što si videla u životu, kako to nisi shvatila?' Ali gledate te sportiste kako igraju po pet, šest, sedam sati na najvišem nivoi i samo idu dalje i dalje, a njihov režim je toliko intenzivan. U tome sam nalazila opravdanje za njegovo ponašanje", napisala je glumica u svojoj knjizi.

"Moj je razvod bio relativno brz i bezbolan, ali rekao mi je da sam sretna što nismo imali dece, jer mi u tom slučaju razvod ne bi olakšao. Upravo je to bio razlog zbog kog više nisam mogla da budem u tom braku", priznala je glumica.

Andre Agasi i Bruk Šilds bili u braku dve godine
Profimedia 

Agasi je jednom prilikom priznao kako je on na dan venčanja znao da će njihov brak propasti.

"Razmišljao sam o stvarima koje nikome ne bi smele da budu u glavi tokom venčanja - da barem mogu pobeći, da barem imam lažnog mladoženju koji može zauzeti moje mesto. Pravi trenutak je vrlo važan, za brak je potrebno dvoje ljudi koji razumeju sebe, a ja sebe tada definitivno nisam razumeo", rekao je teniski as koji je sada je u braku sa jednom od najboljih teniserki svih vremena, Štefi Graf, sa kojom ima dvoje dece.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna