Vitka figura i duga crna kosa - njen zaštitni "znak" - prvo su što svi pohvale na slici Lidije Vukićević koju je poklonila obožavaocima na njen 59. rođendan.

Drugo što primete je raskošan buket sa kojim se glumica slikala, a naravno da bi voleli da znaju - da li je od njenog tajanstvenog dečka? Popularna Lidočka je nedavno konačno otkrila da je reč o Italijanu, mlađem od nje, sa kojim joj je očigledno veoma lepo.  

Međutim, zvezda domaćih TV serija nema nameru da se seli iz Srbije jer kaže da su "najlepše priče između korica pasoša". Partner je u svemu prati, to nije osoba s kojim će se ona smiriti, jer njoj i "nije potrebno smirivanje". Kao što je poznato, crnokosa lepotica već ima iza sebe jedan brak, ostvarena je kao majka, a uživa u divnom domu kojem se uvek sa zadovoljstvom vraća.

Omiljena je među kolegama, kao i kod publike, što se vidi po brojnim čestitkama, a najtoplija stiže iz sveta estrade, od Indire Radić, koja je napisala: "Najdraža moja... znaš da ti želim sve kao i samoj sebi... Volim te".

Lidija je uzvratila rečima: Svakom je život poklonio odredjenu ulogu koju treba da odigra najbolje što zna, ako misli da film uspe. Hvala svima na divnim željama. Volim vas!

Izvor: Lepa&Srećna