Partneri u privatnom životu Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović često su zajedno i pred kamerama.

Nedavno je počela da se emituje druga sezona serije „Tajne vinove loze", a u fokusu novih epizoda su i dalje vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka i Vere...

Okosnica priče ostaje ljubav Vuka Tomovića i Vere Smiljanić, koji konačno žive pod istim krovom i pokušavaju da spasu porodicu.
“Njih dvoje treba nekako da usklade dva formirana života i dve formirane osobe, koje donose neke svoje priče. Biće ovo jedna veoma napeta sezona. Meni je bilo vrlo interesantno to da neće biti ničeg slatkog, već će biti baš strastveno i turbulentno” rekla je glumica Sloboda Mićalović, dok njen suprug uspešni glumac Vojin Ćetković smatra da je kvalitet serije u tome što prati odraz ovog vremena.
Kako u stvarnosti, tako i u seriji, teško je sačuvati porodicu, sve sile uprte su u to da se ona rasturi. Tako i Vuk i Vera prolaze kroz razna iskušenja, od prve do poslednje epizode” zaključio je Ćetković.

Pročitajte još šta je Vojin Ćetković govorio o svojim ćerkicama, bliznakinjama Veri i Mili

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna