Oboje su uspešni glumci, ostvareni u svojim profesijama, pa je verovatno to jedna od tajni uspešnog braka Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Već 13 godina su u skladnoj zajednici u kojoj su dobili ćerke bliznakinje Veru i Milu. Glumac je u intervjuu za magazin Story istakao da mu je sloboda u braku od presudnog značaja, te da je to jedan od razloga zašto on i njegova emotivna partnerka bez većih trzavica funkcionišu.

“Nemam osećaj da sam vezan otkako sam u braku, jer ni Boba ni ja ne bismo mogli uspešno da se bavimo glumom da smo sputani jedno drugim i da imamo velike uzajamne obaveze. Ako se čovek oseća slobodnim, onda je to prava stvar za svaku kvalitetnu vezu i brak”, priznao je Vojin i dodao da mu je mir u kući od presudnog značaja. “Postoje razni umetnici koji najbolje rade kada se dešava nešto strašno u njihovom životu, a ja nisam takav čovek. Oduvek mi je bila bitna emotivna stabilnost. Ako mi je dobro u kući, onda se dobro i osećam i radim.”

Pogledajte kako Sloboda i Vojin provode vreme kada su solo, ali i kada su zajedno.

Instagram / sloboda_micalovic_boba Pogledajte kako Sloboda i Vojin provode vreme kada su solo, ali i kada su zajedno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna