Snažna grupa globalnih liderki koje predstavljaju vrhunske stručnjake u svojim oblastima će kroz virtuelne i lične procese, pružiti svim učesnicama mogućnost da prihvate sebe u potpunosti i otpuste blokade koje ih sprečavaju da ostvare svoj pun potencijal.

Kroz interaktivnu platformu, trodnevni Festival će okupiti žene iz celog sveta putem osnažujućih panel diskusija i razgovora, jedinstvenih radionica drevnih isceliteljskih tehnika, ekskluzivnih procesa transformacije, muzičkih koncerata, sa ciljem povezivanja i osnaživanja žena.

O temama važnim za žene širom sveta govoriće Devi Mohan, globalna ambasadorka Mohanji fondacije i globalna predsednica ACT fondacije, Jelena Đoković, CEO Fondacije Novak Đoković, Ingrid Newkrik, PETA osnivačica, Ana Divac, osnivačica Fondacije Ana i Vlade Divac, Ida Prester, muzička umetnica i govornica, Pien Ossterman, CEO globalne IT kompanije, Suzy Singh, književnica, Jelena Šribar, HR direktorka Mercator-S i mnoge druge zanimljive žene.

„Tema majčinstva jako je bliska mom srcu iz dva razloga. Jedan je potreba uspostavljanja nenasilja nad majkama svih vrsta živih bića, a drugi je stvaranje nove generacije ljudi sa svrhom koji mogu da daju veliki doprinos svetu. Generacije koje dolaze treba da budu stabilne, a za to nam je neophodan stabilan način razmišljanja kod majki” izjavio je Mohanđi, humanista i prijatelj sveta, osnivač Mohanji fondacije koja je organizator ovog događaja. Mohanji fondacija koja na 5 kontinenata, registrovana je u 16 zemalja, sa aktivnostima koje se organizuju u preko 80 zemalja sveta. Samo u 2021. godini je realizovano 5.000 organizovanih događaja na 27 svetskih jezika.

Ovom Festivalu mogu da prisustuju žene iz svih oblasti života i uživaju u sadržajima festivala koji teži da stvori zajednicu zasnovanu na dobroti, saosećanju i podršci.