Karijera Sare Jovanović traje punih deset godina tokom kojih se često takmičila, najpre u “Prvom glasu Srbije”, pa jednom već i na “Evroviziji” s grupom “Moje tri”, i u šou programu “TLZP”. Sada se bori za odlazak na Evroviziju u Torinu i čini se da je ovo trenutak za koji se godinama spremala.

Pevačica se publici predstavila na drugoj polufinalnoj večeri na "Pesmi za Evroviziju 2022", s numerom "Muškarčina", a za nastup je izabrala veoma izazovan stajling.

Sara se potrudila da parira svetskim zvezdama, pa je izvela ples u krugu. Imala je dubok dekolte, seksepilne čarape, pa su mnogi komentarisali da je njen stajling pretrpeo značajnu transformaciju kroz godine.

ATA / Antonio Ahel Sara Jo Evrovizija

 Sara Jo urbane kombinacije zamenila je provokativnim stajlinzima. Nakon što je skratila kosu i postala predstavnica trendi "bob" frizure, rešila je da postane i prava zavodnica. Podsetimo kakav je stil mlada pevačica negovala nekada.

ATA / Antonio Ahel, ATA Images/ M.M Stajlin Sare Jo menjao se kroz godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna