Ikona akcionih filmova Brus Vilis izazvao je uzbunu među obožavaocima! Njegova iznenadna odluka da se pojavi u velikom broju niskobudžetnih filmova prouzrokovala je seriju raznih tumačenja.

Naime, veliki holivudski glumac će ove godine igrati glavne uloge u čak 11 potpuno nepoznatih naslova, a to se povezuje i sa govorkanjima kako sve teže pamti tekstove  pa moraju da mu "sufliraju" dijaloge preko slušalica. Brus ima tek 66 godina, pa bi tako rani gubitak pamćenja bio potpuna katastrofa za filmsku zvezdu.

Mat Eskandari, koji režirao nekoliko filmova u kojima Vilis glumi, komentarisao je ove tvrdnje izrečene u jednom videu na Jutjubu upravo na temu rane demencije slavnog glumca.

"Nažalost, to je tačno", napisao je Eksandari, prenose američki mediji koji prate šoubiznis. "Snimio sam četiri filma s njim pa to znam iz prve ruke. Tužno je gledati legendu kao što je Brus kako vam se raspada pred očima. A to sam gledao radeći sa njim u poslednjih nekoliko godina."

Navodno su upravo problemi sa pamćenjem razlog što je Vilis prihvatio tako mnogo uloga u filmovima koji nisu na A listi, jer će mu ipak doneti mnogo više novca. Na setu ga uvek prate pomoćnici, jer mu je teško čak i da se dobro orijentiše. Početkom godine se, jednom prilikom, pojavio bez obavezne maske protiv kovida i pravdao to "lošom procenom" u izvinjenju koje su mediji preneli. Kasnije je jedan insajder ispričao da je Brus, prosto, zaboravio da stavi maramu na lice, već ju je ostavio da visi oko vrata. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna