Ruski milijader Roman Abramovič san je mnogih žena. Osim što je moćan i bogat, prema rečima njegove prve supruge Olge Juverne, spreman je da učini sve za ženu koju voli: "Kada se zaljubi, za njega ne postoji ništa drugo osim te osobe", rekla je Olga nakon što ju je ostavio zbog druge.

Snagu da govori o njihovo braku smogla je tek 10 godina nakon razvoda, kada je Roman i drugu suprugu, Irinu Vjačeslavovnu, ostavio zbog treće - fatalne Daše Žukove. S njom je dobio dvoje dece tokom deset godina zajedničkog života, ali Daša se razlikovala od njegovih bivših žena. 

I sama je odrasla u bogastvu - njena majka Jelena je naučnica, dok je otac Aleksander Žukov milioner koji se obogatio u poslovima s naftom. Uživala je u raskoši od detinjstva, a diplomirala slovenske jezike na Univerzitetu Santa Barbara i homeopatiju u Londonu. Za Romana je bila poseban izazov jer je u trenutku kada ju je upoznao bila u vezi sa lordom Fredijem Vindzorom.

Profimedia Roman Abramovič ljubavni život

Daša je poznata kao velika strastvena kolekcionarka umetničkih dela, a bogati Rus bio je spreman da učini  sve za njenu ljubav - poklonio joj je Đakometijevu skulpturu vrednu 14 miliona dolara, kao i kolekciju od 40 slika ruskog umetnika Ilje Kabakova. Sve to nije bilo dovoljno, govorilo se da joj je dosadio život u senci čoveka koga zanimaju samo fudbal i novac.

Razvod od ruskog oligarha Daši nije teško pao, a posebno jer joj  bankovni račun postao bogatiji za tako veliku sumu da o novcu više ne mora da brine do kraja život. Samo nekoliko meseci nakon što je razvod objavljen viđena je u društvu, novog mlađeg, milijardera. Naslednik grčkog brodovlasničkog carstva Stavros Nijarkos,  ubrzo joj je postao suprug a dobili su i sina Stavrosa. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna