Pevač Željko Joksimović se na Evroviziji takmičio dva puta - s pesmom "Lane moje" 2004. godine je osvojio drugo mesto, a osam godina kasnije s pesmom “Nije ljubav stvar” bio je trećeplasirani. Zato su svi s nestpljenjem iščekivali da čuju kako on komentariše Anu Đurić Konstraktu, koja će nas u maju predstavljati u Torinu s pesmom “In corpore sano”.

"Po mom mišljenju to je nešto potpuno novo, nešto što ima opravdanja. Iznenađenje je za sve, višeslojna je pesma sa pregršt poruka koje u sebi nosi. Nisam siguran da su svi ljudi videli baš sve te poruke i protumačili na pravi način",  rekao je Željko i dodao:

"Kad sam je čuo nisam toliko dobro reagovao, ali kada sam je video i čuo u isto vreme, onda mi je kompletna slika bila jasnija. Mislim da je to jedan koncept koji vrlo moguće može da pobedi na Evroviziji, bez obzira šta kladionice govore. Ja sam siguran da su to prva tri mesta", rekao je Joksimović za Extra FM.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna