Iako nam se čini da, kada planiramo stvari svoj život držimo po kontrolom to često ne bude slučaj. Nepredviđene okolnosti utiču na sve nas, a to nam je pokazala i pandemija korona virusa. Glumica Katarina Marković upravo iz tog razloga živi sa stavom da život treba u potpunosti iskoristiti.

"Još jedna poslovica kaže - ‘Pravi planove da ti se bog smeje‘. Tako da ne. Ni pandemiju nisam dočekala spremno i svesno. Ja sam imala sedam godina kad je počeo rat, a prošla sam bombardovanje u tinejdžerskim godinama i verovatno odatle i taj stav ”idemo, dan po dan”. Živi ovaj život, jedan jedini, iskoristi ga najbolje što možeš", rekla je Katarina koja u glumačkim krugovima važi za damu sa stavom.

"Volim da kažem šta mislim. Nekad taj stav dolazi iz empatije, nekad iz odbrane. Važim za osobu koja ima svoj stav. Tako sam vaspitana i naučila sam da ne prihvatam svaki kompromis, ali sam i naučila vremenom da budem strpljiva. Što se kaže – ‘Strpljen, spašen‘" kaže za “Blic” Katarina Marković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna