Kada su članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić i Ivana Nikolić, prošlog vikenda u Nemačkoj nastupile bez treće članice Ksenije Knežević svi su bili iznenađeni.

Do te promene je došlo jer je Kneževa ćerka zaražena korona virusom i to drugi put. Kada su Sanja i Ivana dobile negativne testove, odlučile su da ne otkazuju nastup, a u punom sastavu će biti čim se Ksenija oporavi.

"Drugi put imam koronu. Simptomi su gori nego prošli put. Tad sam izgubila ukus i miris na nekoliko dana, a sada kašljem, umorna sam, malaksala i bole me pluća. Ma, biće sve okej, oporaviću se ja ubrzo!", rekla je Ksenija za "Informer".

Inače, Ksenija je skoro otpočela zajednički život sa dugogodišnjim dečkom Nikolom.

"Moguće je da ću stati na "ludi kamen" uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem", rekla je nedavno za "Premijeru" Ksenija.

Sanja, Ksenija i Ivana Nikolić pratile su ovogodišnji izbor za pesmu "Evrovizije" i istakle da im je žao što u njihovom slučaju, tj. kad su one bile učesnice, zbog pandemije oranizacija manifestacije nije bila poput ove.

ATA / Antonio Ahel Članice grupe "Hurricane"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna