"Činio sam sve da moji sinovi osete koliko ih volim, a nikad im nisam to rekao, nikad nisam izgovorio te reči", žali za propuštenim vremenom Irfan Mensur koji se jedva izborio sa bolešću i još se oporavlja.

Slavni glumac iskreno otkriva šta mu je sve prolazilo kroz glavu kad se razboleo od kovida, dok je radio na predstavi "Ana Karenjina" u Nišu. Hitno je tada transportovan za Beograd.

"Tokom ta dva-tri sata puta bio sam potpuno malaksao, a onda su usledili dani mog ležanja na Bežanijskoj kosi", ispričao je Mensur za Hello. "U tim danima sam se na neki način opraštao. Bilo mi je žao što nekim ljudima nisam izgovorio ono što svi podrazumevamo."

Prema onome što je tad shvatio, kad čovek izgovori „volim te“, to ipak ima veće značenje od onoga što činite za nekoga. "Sinovima nikada nisam izgovorio „volim te“, već sam činio sve da oni to osete", podseća se Irfan.

"Ali u tom mom bunilu, dok sam ležao u bolnici, razmišljao sam: Kako ja to nisam izgovorio, zašto nisam?“ Kada su me konačno dvanaestog dana skinuli s kiseonika i ubrzo me pustili na kućno lečenje, rekao sam im te reči, rekao sam im čega sam se setio da je trebalo da im kažem u tom magnovenju dok sam verovao da odlazim", objasnio je glumac.

Da podsetimo, Irfan ima tri sina - Filipa, Pavla i Aleksu, sina supruge Srne iz prvog braka. Kako voli da kaže, Aleksu "deli" s njegovim ocem budući da ga je odgajio od njegove druge godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna