Ana Bekuta je odlučila da svoje pratioce obraduje novom porukom koja mnogima pokazuje da je teška zima sada jibalbi iza nje. Pevačica je izgubila dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića ali ipak rešila da se što pre vrati svom poslu. Iz krugova bliskih njoj stizale su i vesti da je Ana obećala voljenom Mrki da će nastaviti da peva i kad on više ne bude uz nju.

To je dokazala i nastupima koje je ubrzo nakon Milutinove sahrane ipak održala prema prethodno sačinjenim dogovorima. Ovakvi njeni postupci su naišli na odobravanje mnogih, ali je bilo i onih koji su se pitali - kako može da se veseli tako brzo posle smrti partnera. Bekuta je odmah odreagovala, postavivši "kontra pitanje" - "a nije ti možda palo na pamet da samo glumim da sam vesela".

Sada je Ana, u svom stilu, uputila i prkosnu poruku čestitajući svima dolazak proleća, a poslužila se citatom koji voli.

"Biće proleća i sunca - uprkos svemu, u inat svemu, protiv svega i svakoga što se suprotstavlja životu" - citirala je pevačica poznatu rečenicu Duška Radovića.

Svojim pratiocima na Instagramu je čestitala početak najlepšeg godišnjeg doba. O samom Mrkonjiću, kao što je svojevremeno i obećala, Ana ipak ne daje nikakve komentare.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna