Glumica Danica Maksimović je popularna na Instagramu po svojim slikama koje rado deli sa pratiocima, piše Lepa & Srećna. Na Daničinom profilu možete da uživate u njenom eksperimentisanju sa modom. Kombinacije koje glumica bira su dosta atraktivne i zanimljive.

Danica je pokazala da ima osećaj za modu, a i da se ne ustručava da iskombinuje nešto što bi retko koja dama probala. Njen stil je često zanimljv, pun detalja, a glumica je pokazala da voli na interesantan način da kombinuje boje!

View this post on Instagram

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on

PageBreak

Popularna glumica se odlučila za crne pantalone sa prugama sa strane, kao što ih nosi i poznata voditeljka Dragana Katić. Njih dve su pokazala kako se sportske pantalone nose i kombinuju sa bluzama i cepelama sa štiklom iako bismo mogli da ih zamislimo i u patikama

Uz pantalone koje joj stoje kao salivene Danica je obukla svilenu bluzu sa mašnom oko vrata i jarko crveni mornarski sako koji se slažu sa prugama na pantalonama! Uz ovu modnu kombinaciju glumica je odabrala crne čizme do gležnjeva sa vrtoglavo visokim potpeticama. Crno bele, retro naočare koje su njen zaštitni znak su upotpunile celu modnu kombinaciju.

View this post on Instagram

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on

Izvor: Lepa & Srećna