Naša poznata glumica Danica Maksimović bila je veoma vezana za svog kućnog ljubimca, psa Teu, koga je imala punih 13 godina. Da ju je napustila nakon teške bolesti, Danica je objavila na Instagramu, gde se i oprostila od svoje ljubimice. 

"Moja Tea, moja ljubav i prijatelj, zaspala je zauvek! Trinaest godina radosti, sreće, druženja, uživanja u svakom kutku naše oaze... Bila si ukras našeg dvorišta, najlepši moj cvet kome sam šaputala, koga sam mazila, najnežnija njuščica i šapica, moj čuvar uvek uz kapiju, moja radost kada se vratim kući i repić koji zamaše od sreće. Moje oko bistro i lepo koje me razume. Kada sam bivala umorna, a ponekad i tužna, prilazila si sa šapom da me dotakneš, ohrabriš... Ja sam tebe hrabrila poslednjih dana, borba je bila velika, ali ljubav, nažalost, nije bila dovoljna da učini čudo! Nema reči kojima bih opisala ovu bol i tugu! Nedostajanje će trajati zauvek, dok postojim! Volim te, moja ljubimice lepa“, napisala je neutešna Danica a brojni prijatelji su joj pružili reči podrške i utehe.  Među prvima joj se obratila koleginica Lidija Vukićević.

"Uh,tuga ogromna, sve razumem,ostaje nam uvek sećanje na veliku uzajamnu ljubav i srećan život koji smo i oni nama i mi njima nesebično davali", napisala je glumica. 

Izvor: Lepa&Srećna