Italijanska glumica Monika Beluči je već dugo "mera" ženske lepote, pa se često i naše najlepše dame porede s njom. Dugo je Monikino "oličenje" u Srbiji bila Sloboda Boba Mićalović, jer liči na nju kako po obliku lica i boji kose, tako i po ženstvenoj figuri.

Sada je na scenu stigla nova "Monika" - supruga glumca Miodraga Radonjića. Za njim uzdišu mnoge devojke u Srbiji, ali on je srce poklonio lepotici Milici, s kojom je sad objavio i sliku uz komentar: "Konačno sam se slikao sa Monikom Beluči! Šalim se... to je samo moja žena Milica Mikić", napisao je popularni Baća iz filma i TV serije "Južni vetar".

Milica je, inače, psihološkinja a sada je posvećena i odgajanju sinčića Save koji ima nešto više od godinu dana. I nju krasi prirodna lepota, a po slikama na Instagram profilu vidi se i da nije opterećena izgledom. Zavirite u galeriju slika, duhovita "Mika" će i vas oduševiti!

Instagram / radonjicmiodrag, Instagram / milicamikic_ Lepa Milica je supruga popularnog glumca Miodraga Radonjića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna