Zorana Jovanović je prošlog leta otkrila da je imala strašne napade panike i to nakon što se s odmora vratila u Beograd. To iskusvo je bilo toliko intezivno da je mislila da doživljava srčani udar, pa je morala da zove Hitnu pomoć.

"Bila sam dve nedelje na Mikonosu, pa je došla Kristina, išle smo u Barselonu, pa na Ibicu i stvarno je bilo top. Međutim, kada sam se vratila, krenuli su da me pucaju užasni napadi panike, budili su me u 4, 5 ujutru, onda sam sutradan imala veoma jake napade, zaredom nekoliko komada, a poslednji je bio toliko jak da sam mislila da imam srčani udar iako sam znala da je napad panike. Bio je toliko jak da sam i Hitnu zvala, koju nisam zvala šest godina. Gospođa je bila fina, išla korak po korak sa mnom da me smiri. Nastavili su se od tada, ali u blažim oblicima, više ne samo uveče, nego i preko dana, tako da sam potpuno izgubljena", rekla je tada Zorana koju su se napadi panike vratili.

"Sinoć sam imala jednu od gorih noći u poslednje vreme. Napadi panike su prestali dok sam putovala, ali sinoć su se vratili jači nego ikada i trajali su skoro dva sata, do pet ujutru. Malo je reći da sam katastrofa spavala posle toga i da me glava ubija“, otkrila je Zorana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna