Glumica Žilijet Binoš kroz život nosi strah od gubitka jer su je roditelji nakon razvoda, kada je imala samo četiri godine poslali u internat.  O ovoj velikoj rani poznata glumica je govorila i istakla da je osećaj napuštenosti umnogome obeležio. Iako se ostvarila kao majka nikada nije stala pred oltar, a bila je u emotivnim vezama sa zanimljivim i kvalitetnim muškarcima, koji su želeli za suprugu.

"Celog života se borim sa strahom od gubitka. Roditelj isu me napustili kada sam bila dete i taj osećaj oduvek je deo mene. Bila sam hipersenzibilno dete, ostala sam hipersenzibilna žena", rekla je glumica jednom prilikom i priznala da je zbog straha prekidala emotivne veze.

"Napustila sam sve muškarce koje sam volela kad su se pojavili problemi u našem odnosu zbog straha da to oni ne urade pre mene. Ne bih mogla da podnesem da je bilo drugačije", dodala je glumica koja ima dvoje dece, sina  i ćerku.

" Mislim da muškarci nisu svesni koliko roditeljstvo zahteva. To je moje iskustvo i kao majke i kao ćerke.Deca su moja odgovornost, pa ja sam htela te bebe”, rekla je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna