Voditeljka Ana Mihajlovski rado priča dogodovštine iz karijere, a često se seća i blamaže koju je doživela kad je počinjala da radi na televiziji. Kako kaže, za tu neprijatnost je sama kriva ali i snimatelj je bio pravi bezobraznik koji joj je "podmetnuo nogu".

U jednom od prvih intervjua, napravila je sagovornici kompliment i rekla da su joj divne farmerke, a onda je pitala i gde ih je kupila. "Ona mi odgovori koji je to brend, a ja dodam veselo - Jaooo, znam gde je ta radnja!"

Međutim, snimatelj je iskoristio priliku da je "pecne", pa je pred sagovornicom upitao: "A izvini, gde je ta radnja?" Pokazalo se da Ana, onako mlada, uopšte to nije znala nego je napravila komentar u brzini.

"Pošto nisam znala, propala sam u zemlju od stida, nekoliko noći nisam mogla da spavam od sramote i sanjala sam tu situaciju. Danas mi je smešno, tada mi uopšte nije bilo", iskrena je Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna