Koliko je jaka veza Dee Đurđević i Mladena Mijatovića, bilo ja najjasnije kada je voditeljka doživela tešku saobraćajnu nesreću u februaru 2019. godine. Tokom višemesečnog oproravka on joj je bio najveća podrška i često je isticala kako joj mnogo znači. Mnogi su očekivali da će par vezu uskoro ozvaničiti, a onda je sve iznenadila vest da je došlo do raskida i to zbog navodne prevare.

"Dei je Mladen bio velika podrška i oslonac, pogotovo kada je doživela saobraćajnu nesreću. On je sve vreme bio uz nju i bodrio je. Počeli su da žive zajedno posle nekoliko meseci veze i zaista su delovali kao najzaljubljeniji par na planeti. Međutim, prošle nedelje po Pinku je počelo da se šuška da su raskinuli i to jer je navodno Mladen prevario Deu. Ni ona, ni on ne pričaju o tome, pokušavaju da na poslu deluju kao da je sve u redu, ali u vazduhu se oseća da to više nije to",  otkrio je izvor sa televizije "Pink" magazinu "Star" i dodao:

"Ne znam kako je saznala za prevaru, ali kažu da je iste sekunde izašla iz stana i otišla kod majke. Mladen sada na sve načine pokušava da je vrati, a šta će da bude videćemo. Možda mu Dea oprosti i da novu šansu, a možda i definitivno stavi tačku", rekao je izvor.

Deu su ove glasine veoma uznemirile i oštro je demantovala da u njenoj vezi sa Mladenom postoje problemi.

"Ja sam se šokirala jutros kada su me zvali, mislila sam da je novogodišnja šala. Ljudi, nemojte da se šalite na taj način – ispričala je Dea za Telegraf i dodala:

 "Živimo kao što smo i živeli i ništa se nije dogodilo da bi se to pisalo. Malopre smo bili zajedno", rekla je Dea.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna