Ceca Ražnatović se svake nedelje pojavljuje na televiziji u ulozi člana žirija "Zvezde Granda", pa svi mogu da se uvere da folk zvezda izgleda bolje nego ikad do sad.

Liniju je dovela do savršenstva, a problem sa kilažom imala je pre nekoliko godina kada se neočekivano ugojila oko 10 kilograma. Kako je sama ispričala, to je bila faza od godinu dana, tokom dela 2015. i 2016. godine.

"Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu, izgledalo je kao da sam se strašno ugojila", ispričala je Ceca. Pokazalo se da je uzrok ženski hormonalni disbalans, po njenim rečima "ništa strašno". "Kad sam primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bilo najveći problem.

Savetujem svima da čim primete da im nešto sa zdravljem nije u redu ili neku promenu na telu, da odu kod doktora. Zaista više ne bih pričala na tu temu ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost", ispričala je Ceca u jednoj televizijskoj emisiji. "Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila", objasnila je pevačica.

Zdravstvene tegobe ona je svojevremeno imala i zbog veličine grudi, a prema pisanju medija, zbog toga je dolazilo i do bolova u kičmi. "Prioritet mi je zdravlje", rekla je Ceca tada, a uvek naglašava da su je porodica i posao kojim se bavi održali i učinili da ostane mentalno jaka.

Izvor: Lepa&Srećna