Aca Lukas ženi danas Lazara, sina kojeg je dobio u prvom braku, sa svojom velikom ljubavlju iz mladih dana Svetlanom

Lazar Vuksanović i njegova izabranica Ana izgovoriće sudbonosno "da" u crkvi na Karaburmi, a lepa snajka je već u drugom stanju. Kako je Aca rekao za Kurir, "dobra je" i njih dvoje se često čuju. Taj prisan odnos očito raduje i pevačevog sina koji je krišom obrisao čak i suzu videvši kako se oni pozdravljaju na dan venčanja.

Aca lukas ženi sina  Instagram/milan_mitrovic_official

Lazarova mama Svetlana došla je u atraktivnoj dugoj haljini, presrećna zbog sinovljevog venčanja, a njena želja je da u današnjem danu glavni budu upravo mladenci. Oni će, sa gostima, uživati na svadbenom veselju koje će biti organizovano u jednom beogradskom restoranu, a za pesmu će samo delom biti zadužen Aca Lukas.

Majka Lazareve supruge Kurir televizija

"Neću da od sinovljevog venčanja pravim svoj koncert kao što neki rade", objasnio je Aca. "Lazar je želeo da im za prvi ples otpevam jednu pesmu koju nisam ja snimio, ali ja sam nešto drugo zamislio. A to što sam ja zamislio zavisi od toga da li će ta osoba moći da dođe na svadbu, jer nije ovde. Mislio sam sa Draganom da otpevam ovaj novi duet", otkrio je Lukas.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Nenad Kostić Lazar Vuksanović i njegova izabranica Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna