Voleo ju je, vređao... svađe su bile strašne... ovim rečima je Aca Lukas opisivao brak sa Sonjom Vuksanović, u knjizi u kojoj je otkrio bolne detalje iz svog života. 

Razveli su se, Aca se preselio u stan na Voždovcu, iz kojeg je za vreme pandemije korona virusa objavio i nezaboravne muzičke snimke pokazujući deo enterijera. Sinu iz prvog braka, Lazaru, koji se nedavno oženio, namenio je, takođe, luksuznu nekretninu. A njegova bivša žena Sonja ostala u vili na Bežanijskoj kosi uređenoj u skupocenom stilu.

Čitav enterijer je u svetlim tonovima i luksuznim materijalima, mnoge površine su u beloj, bež, sivoj i drap boji. Sonja najradije objavljuje na Instagramu fotografije svojih modnih kombinacija pred bleštavim zidom koji je čitav u ogledalu, ali ima i druge zanimljive pozadine.

Takva je, na primer, laka pregrada od kovanog gvožđa uz stepenište ili staklena stena koja odvaja dnevni boravak od prostrane terase. Atraktivnosti kuće doprinose brojni detalji - vitrina prekrivena ogledalima, luksuzna trpezarija sa alkama na stolicama, unikatan pod u šarama mermera.

Zavirite u galeriju slika, kombinacije boja će vam biti bogat izvor inspiracije. 

Instagram / sf__fashion__style Luksuzna kuća na Bežanijskoj kosi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna