Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić punih sedam godina su pokušavali da se ostvare kao roditelji. Kada je 2016. godine najzad saznala da je u drugom stanju Seka je bila ushićena i zahvalna bogu na blagoslovu. U septembru iste godine je rodila sina Jakova, a u januaru 2020. godine porodica je postala bogatija za još jednog člana, dečaka Jovana, kojem je, inače, bilo namenjeno drugo ime, Isak.

Danas atraktivna zvezda živi po meri koju je skrojila zajedno s njenim najvećim osloncem, suprugom Veljkom i o njihovoj borbi za potomstvo govori otvoreno, kako bi drugim ženama koje prolaze kroz isto, na neki način, pomogla. Pevačica je oduvek maštala o velikoj porodici i kaže da priželjkuje još jednog sina i ćerku.

"Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Želim svim ženama da kažem, koje se bore za potomstvo, da je potrebno iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremni na to. Morate da znate da to nije lako i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete sam čekala sedam godina. Bilo je teško, naporno, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro", rekla je Seka za Premijeru i otkrila da su ona i njen suprug počeli sa uzgajanjem organskog povrća.

"Veljko i ja se bavimo uzgajanjem organskog povrća i planiramo proširenje, ali otom potom. Sve što se kupuje je previše prskano, pa smo iz tog razloga došli na ideju da uzgajamo nešto za nas", rekla je pevačica.

Kako izgleda Sekin i Veljkov dom u Staroj Pazovi pogledajte u galeriji:

Instagram/Seka Aleksić Dom Seke Aleksić predstavlja pravu oazu mira

 Izvor: Lepa&Srećna