Pevač Aca Lukas ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izjavama koje daje u poslednje vreme. Od kometarisanja "Evrovizije", "Zvezda Granda", pa sve do detalja koje iznosi o svom privatnom životu.

Sada je izneo detalje o vezi sa Ksenijom Pajčin, za koju javnost nije znala.

"Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je Lukas, prenosi "Informer".

Pevač je istakao da je u medijima stvorena lažna slika o Kseniji, a između ostalog i to da je poročna. On je objasnio da je pokojna pevačica bila veoma lepa, zdrava, svakodnevno je trenirala, a ta tvrdnja o narkoticima je apsolutna laž.

S obzirom da je Aca Lukas u tom trenutku bio u braku, od Ksenije je tražio samo jedno.

"Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama", objasnio je folk pevač, pa se ovrnuo i na to kako se supruga saznala za njihovu vezu:"Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi".

Izvor: Lepa&Srećna