Glumac Milan Marić nerado govori o privatnom životu, a govorilo se da je naklonjen starijim damama. Da mu razlika u godinama ne predstavlja nikakvu prepreku u emotivnom odnosu, što je i sam izjavljivao.

"Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe", rekao je svojevremeno za "Story" glumac.

Sada stiže vest da je Milan u vezi sa Miom, ćerkom Dragana Bjelogrlića. Kako piše " Blic",  par se upoznao tokom snimanja filma "Toma", čiji autor je upravo Bjelogrlić, a Milan i Mia su se zbližili na proslavi nakon dočeka Nove 2022. godine. Međutim, o svojoj vezi još uvek ne žele da govore javno.

ATA / Antonio Ahel Supruga Maja i ćerka Mia bile su vrlo zapažene gošće na premijeri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna