Milan Marić je jedan od glumaca o kojima se u poslednje vreme veoma mnogo govori. Svoj talenat je pokazao u filmskom ostvarenju o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću.

Uspešan, mlad i talentovan, Marić je san mnogim devojkama, a pošto je nedavno proslaviio 31. rođendan, osvrnuo se na važne životne odluke.

"Nisam siguran da je uvek dobro znati unapred šta želite, a šta ne želite u životu. Nekada nije na odmet malo lutanja i preispitivanja. Mislim da na taj način rastemo jer nas nesigurnost tera da se krećemo dalje. Pa šta i ako pogrešimo, vratimo se dva koraka nazad i onda znamo sa sigurnošću šta ne želimo. Naravno, nije poenta ni srljati već naći balans između rizikovanja, zone komfora i ispitivanja nepoznatog",  rekao je za "Blic" Marić koji iza sebe ima brojne uloge, ali kako naglašava “Toma” je poseban film.

"Ova uloga je možda najkompleksnija od svih koje sam do sada odigrao iz prostog razloga što pokriva preko 30 godina života jednog čoveka koji je imao poprilično buran i turbulentan život u nekom drugom vremenu. A u tih trideset godina sažeta je karijera, ljubav, čežnje, uspesi, padovi, poroci, bolest i suočavanje sa smrću. Ne mislim da velike uloge nužno menjaju glumce na bolje, mislim da glumce menja njihova spremnost da se bace u nepoznato i da istražuju sebe. Spremnost da idu dalje i da rizikuju",  objašnjava Milan.

Izvor:Lepa&Srećna